I hvilken anledning ble Facebook laget?

torsdag 5. mai 2011

Rino - vaskeseddel!

Rino er ein feit ekkel type som ikkje klarer å integrere seg i samfunnet og i tillegg bare tenker på sex, porno og frossenpizza. Ja, også? Jo det skal eg si deg; Rino er 24 år frå Stavanger, han er jomfru og eigentlig ganske frustrert på grunn av at han ikkje har fått "dyppa laksen". Rino bor i eit husvære under farens navn, en leilighet full av klisne papirrester og en fryser full av noe som begynner på "Grand" og sluttar på "iosa". 
Det startar som en helt normal kvardag for Rino som brått skal bli unormal og utrygg. Han får nemlig vite at faren har bestemt at det skal flytte inn enda en person i husværet han bor i. Den ny-innflyttede er ei jente, ei jente type søt, med pen kropp og oppegåande sinn. For Rino er denne jenta starten på et helt nytt kapittel i hans liv. Et nytt kapittel med nye blanke sider som snart skal fylles av deile damer, hete fester og tøffe utmaningar!

1 kommentar:

  1. 24 år frå Stavanger?

    Fin vaskeseddel, dette handlingsreferatet vekkjer interesse! Pass på rettskrivinga i nynorsken, sjå meir nøye over før du publiserer.

    SvarSlett